• Änglar i mitt hjärta.
Fri frakt vid order över 3800 kr

Alla Ängla tavlor från änglarna i mitt hjärta

En Ängla tavla från Änglarna i mitt hjärta är inte bara en vacker tavla  att hänga på väggen det är också ett mycket effektiv verktyg för Ängla  kommunikation och healing.

 Varje  tavla är laddad med änglarnas helande energier och förser oss med  healing men också änglarnas närvaro och de varje specifik ängel arbetar  med är de dem hjälper oss med i våra liv.

 Tavlorna är ett  visuellt verktyg som hjälper oss att se ängeln i fysisk form och inte  enbart ur ett energimässigt perspektiv dem blir mer än en känsla för oss  vilket ökar kontakten och vi öppnar upp oss mer för änglarnas energier.

 Tavlorna är fantastiska verktyg att använda när vi behöver healing stöd  eller vägleda oss själva och då dem hänger på väggarna finns dem alltid  nära oss.

 Dem är vibrations höjande och för in änglarnas energi i  ditt hem då får du en kraftfull vibrations höjning och tex om du  upplevt mycket orolig aktivitet som fått dig att känna obehag är det ett  minne blott med änglarnas närvaro när vi stiger i vibration och höjer  vår frekvens kommer vi inte längre i kontakt med de som upplevs  obehagligt som finns på de lägre frekvenserna.
 Påsåvis är änglarna också beskyddande och skapar trygghet.

 Tavlorna är fantastiska redskap vid meditation och ger väldigt  intressanta insikter så dem går att använda som verktyg vid både  personlig och andlig utveckling dessutom är dem underbara gåvor att ge  bort till både vuxna och barn.

 Barn älskar änglar då barnen  alltid är vid öppna och rena i sina kanaler så är Ängla kontakt  naturligt för dem människor som köpt Änglatavlor till sina barn har  berättat att orolig sömn nattskräck stress och omotivation i skolan  minskat så man kan med fördel ge en ängel till sina barn. 

 Varje  Ängla tavla från Änglarna i mitt hjärta är kanaliserad och handmålad och  sedan tryckt på canvas uppspänd på kilram i olika storlekar.
 Och  varje tavla är en såkallad energimålning det innebär att dem alla är  kanaliserade och att jag målar just den ängelns energi i tavlan så varje  tavla har en unik Ängla vibration precis som kristaller har sina unika  sammansättningar av vibrationer.

 Varje ängel bär dels på de  gemensamma Ängla vibrationerna men också på egenskaper alltså de saker  dem arbetar med som tex drömmar magi kärlek relationer utveckling insikt  kunskaper olika frekvenser av helande
 Gemensamt har dem alla att dem arbetar med villkorslös kärlek och helande ljus.

 Behöver du eller någon som står dig nära  hjälp något speciellt från  Änglarna  och söker en Ängla tavla så tveka inte att höra av dig till  mig så kan jag lotsa dig fram till just den ängeln du behöver mest just  nu
 Du kan också beställa personliga energimålningar på de änglar  som finns omkring dig i ditt personliga andliga team tex Skyddsänglarna.