Villkor och information

Företagsinformation

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:

Art by Evelina Lindén
www.artbyevelinalinden.com
Organisationsnummer: 901023-2446
E-postadress:Evelina@artbyevelinalinden.com
Innehar F-skatt sedel

Betalning och priser

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning,
Betalning sker alltid i förskott.

Vi erbjuder följande betalsätt:

 • Swish
 • Banköverföring
 • Delbetalning enlig överenskommelse

  Info kring delbetalning

  Minsta summa att handla för på delbetalning är 1000 kr
  Gäller enbart tavlor smycken och kristaller
  * ej tjänster och healing behandlingar

    Det går att lägga upp avbetalnings plan på 2 gånger hälften vid beställning och resterande månaden där på alternativt upp till 6 betalningar ( gäller vid större ordrar)
  vid beställning kommer vi överens om hur många delbetalningar det ska vara

   Produkterna skickas när hela ordern är betald så delbetalningen måste fullföljas innan produkterna levereras.

   vid avbeställning under pågående delbetalning återbetalas inte inbetalda belopp.

  Ångerrätten på produkterna gäller inte vid delbetalning den gäller endast om det handlar om uppenbart trasiga produkter vid leverans då ersätts dem med nya eller likvärdiga.
  Är produkten trasig vid leverans kontakta mig omgående.
  Ångerrätt gäller heller ej vid special designade produkter tex personligt Kanaliserade och designade smycken och tavlor

Leveranser och returer

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

 • Leverans
  Spårningsbar frakt Postnord Från 89 SEK (beroende beställningens volym eller vikt) för leveranser inom Sverige. Leverans inom 30 dagar till närmsta utlämningsställe.
 • Avhämtning (Gäller Tavlor & personliga porträtt beställningar ) sker enligt överenskommelse i Göteborg. senast 30 dagar efter att produkten färdigställts.

 Om inget anges gäller 30 dagars leveranstid. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post.
. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning.
Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss.
Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Vid utebliven leverans då kunden inte hämtar produkten inom 30 dagar ( Avhämtning) Postnord inom 14 dagar.
tillkommer försenings avgift på 350 kr
Efter 6 månader markulleras ordern och vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar orsakade av kunden.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt pga att vi har packat fel. Returer ska skickas som paket, inte mot postförskott..Returer skickas till:
Art by Evelina Lindén
Nedre linnarhultsvägen 27 42455 angered.
Kontakta alltid mig innan retur.

14 dagars öppet köp

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i oförändrat skick och i originalkartong.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Ingen ångerrätt gäller vid följande beställningar:Alla Custom/Beställningsjobb som t ex. Porträtt, Personliga målningar Alla arbeten på offert Alla specialbeställningar Smycken Healing behandlingar och tjänster. Rabatterade och eller Rea produkter
.Beställningar.Ingen ångerrätt vid special beställda porträtt och andra konstverk.
Kunden ansvarar själv för att man har rätt att nyttja motivet som skall målas av enligt lagen om upphovsrätt och copyright.
Art by Evelina Lindén äger rättigheterna till varje konstverk som producerats av Art by Evelina Lindén
Samt rättigheterna till att publicera motivet i annonser webshop instagram och annan socialmedia i syfte att marknadsföra företaget. Vid önskemål om att motivet inte skall publiceras är kunden skyldig att meddela detta vid beställning.
Betalning sker alltid i förskott.

Boknings villkor gällande tjänster & kurser
Varje bokning är bindande och betalning sker i förskott i samband med bokning och återbetalas ej.

Återbetalning ( Gäller ej Tjänster ,special beställda produkter)

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln minus eventuell värdeminskning senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.
Artikeln skall skickas spårningsbart med postnord eller likvärdigt bolag.
Leveranskostnaden återbetalas inte.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: https://www.konsumentverket.se/

Information kring Healing behandlingar Helade energimåningar och andra produkter inom temat Healing och andlighet.
Art by Evelina Lindén friskrivs helt och hållet från ansvar kring De metoder och produkter som säljs i webshopen samt texter som skrivs med tips och råd. Allt bör ses som alternativa metoder produkter och råd och följs på eget intiativ dem ersätter INTE ordinarie Läkarvård,Frångå ej ordinarie läkarvård!
Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen (PUL) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.