TJÄNSTER & HEALING BEHANDLINGAR

Healing behandlingar

Sker på distans

1. Änglarnas Ljusbad

Behandlingen sker på distans och tar ca 30 - 40 minuter efteråt har vi en återkoppling där vi går igenom om din upplevelse och den information som jag fått till mig under tiden

Se mer info längre ner på sidan.


1250 kr

2. Shamansk healing Själskraft.
Behandlingen sker på distans och tar ca 30 - 40 min

Se mer info längre ner på sidan.

850 kr

 3. Städning & Aktivering av intutionskanalerna

Klarseendet klarkännandet klarvetandet och klarhörandet.
Under denna kraftfulla behandlingen rensas dina intutionskanaler från tung energi skräp och blockeringar dem aktiveras och stärks och efter behandling är dem aktiverade.

650 kr

4. Tredje ögat aktivering

Under den här aktiveringen får du en städning av klarseende kanalen
Blockeringar och tung energi tas bort ur kanalen
för att skapa ett bättre genomflöde som hjälper dig att öka din förmåga att se.

Behandlingen är kraftfull och aktiverar tredje ögat och kan pågå upp till 3 dagar efter avslutad behandling.
Behandlingen tar ca 30 min

650 kr

5. Städning av energi systemet + Aurahealing.

Under denna behandlingen går jag igenom hela ditt energisystem lagar hål och städar bort skräp och sånt som inte hör till dig som tillkommit och ligger kvar och stör ditt system.
Tex programmeringar andra människors energier intryck och tung energi.
Efter behandlingen får du mer energi och är helt och hållet i din egen energi.
Sker på distans och tar ca 40 min

1200 kr

Kanaliserad vägledning

skriftligt via Mejl

13. Läsning ur Änglabiblioteket

Kanalisering från änglarna

650 kr

14. Läsning ur De galaktiska Biblioteket

Kanalisering från de galaktiska guiderna

750 kr

15. Vägledande Kanalisering

Djupare vägledning kring en fråga

650 kr

6. Stjärnstofts aktivering

Vi alla bär stjärnstoft inom oss det finns i såväl vårt fysiska och Själsliga/kosmiska DNA.
I det stjärnstoft vi bär inom oss finns historia om vårt ursprung, om dem vi i sanningen är och all den högre kunskap vi bär med oss från vår resa i kosmos, den resan som skedde innan vi föddes ner till jorden, vart vi kommer när vi är klara på jorden och allt det som sker parallellt under vårt jorde liv.

Under en aktivering av Stjärnstoft förstärks de hos dig och du kommer mer i kontakt med just den kunskapen du bär på.

Exakt vad varje individ får ut av en aktivering av stjärnstoft är individuellt och vi får precis de som vi är redo att ta emot och de vi kan förstå.

Denna behandlingen är kraftfull och kan pågå upp till 4 veckor så jag rekommenderar att parallellt reflektera och uppmärksamma förändringar som sker dem kan vara subtila eller mer markanta i vardagen.

Ihop med aktiveringen får man också healing från sin Själs grupp

Aktiveringen tar ca 30 min och sker på distans .

750 kr

7. Chakra balansering + 12 chakra Aktivering

Dina 7 Chakra balanseras och hela chakra kanalen rensas från blockeringar och tung energi och skräp flödet i dina chakran stärks. + 12 chakra aktivering
sker på distans och tar ca 30 min.

650 kr

8. Aurahealing

Sker på distans och tar ca 30 min

650 kr

9. Tvillingsjäls healing
Sker på distans och tar ca 40 min            

950 kr

10 .Tvillingsjäls healing + Samtal

Sker på distans själva behandlingen tar ca 45 min + 30 min samtal efteråt

1350 kr

11. Diamant änglarnas helande ljus

Sker på distans och tar ca 20 min

450 kr

12. Shamballas ljusbad

Sker på distans och tar ca 25 min

500 kr

16. Vägledande samtal 30 min

Via telefon

450 kr

17. Vägledande samtal 45 min

Via telefon

550 kr

18. Vägledande samtal 60 min

Via telefon

650 kr

Energiavläsningar & Kanaliserade budskap

Skriftligt via mejl

19. Bodyreading

750 kr

20. Relations avläsning

750 kr

21. Tidigare liv

Kanalisering kring ett tidigare liv

750 kr

22. Kanaliserade budskap

Välj mellan budskap från Högre jaget , Änglarna,Gudinnorna,Uppstigna mästare , Galaktiska guiderna eller Kraft djuren.

350 kr

Mer om de olika Healing behandlingarna

Änglarnas Ljus bad.

Änglarnas ljusbad är en metod som jag själv Kanaliserat och utformat tillsammans med mitt fantastiska andliga team det är en kraftfull healing behandling som rensar bort tung energi och skräp blockeringar och sånt som inte hör hemma i våra energisystem.

Under denna behandlingen så rensas intutionskanalerna ( klarvetandet klarseendet klarhörandet och klarkännandet) och flöde skapas det leder till vidgat medvetande och man blir mer känslig för energier så man blir mer medveten om energier som finns omkring oss och hur dem känns.
När vi har mycket "skräp" i systemet så är det vanligt att vi inte märker av när förändringar sker tex att det går hål i auran och energi läckage uppstår eller när vi stöter på en tung energi vi bör undvika.

När intutionskanalerna rensas och aktiveras och stärks så blir dessa signaler tydliga igen och vi uppfattar dem och kan använda oss av de i våra liv.

Vi blir också mer uppmärksamma på den information vi får till oss från våra andliga team och de energiavläsningar vi naturligt både medvetet och omedvetet gör varje dag.

Under behandlingen helas och stärks din aura och eventuella hål lagas det gör också att du står helt och hållet i din egna energi fri från sammanblandningar och intryck vår aura består av flera lager och sjukdomar börjar ta sig in i de yttre lagren och skapar blockeringar för att långsamt vandra in mot de innersta lagren och tillslut sätta sig i den fysiska kroppen ofta märker man inte av dem när dem når de yttre lagren av auran pga av att det sitter tung energi och skräp som hindrar oss från att känna av Vibrations förändringarna.

Behandlingen balanserar och städar chackra systemet också och löser upp blockeringar det hjälper till i din personliga utveckling och du blir mer medveten om vem du är och de du behöver arbeta med.

Behandlingen är också vibrations höjande när änglarna fyller på oss med sina energier så blir vi lyckligare och mer kreativa allt de som vi är bäst på förstärks och glädje och kärlek genereras här har vi ju lagen om attraktion som bistår oss i allt lika attraherar lika så sända ut glädje genererar mer glädje osv så ljus blir mer ljus påsåvis boostar behandlingen vårt välmående.

Detta är en oerhört effektiv och kraftfull healing som verkligen skapar förändringar i vardagen när vi står i vår egen kraft och energi fria från tung energi skräp och blockeringar så hamnar vi i ett tillstånd av klarhet och vi vet vad som skall göras osv så den hjälper även till i den andliga utvecklingen.

Under änglarnas ljusbad tas vi med upp till änglarnas rike där änglarna arbetar med oss och utöver de jag beskrivit ovan så ger änglarna oss precis de vi behöver under behandlingen.

Behandlingen sker på distans och tar ca 30 - 40 minuter efteråt har vi en återkoppling där vi går igenom om din upplevelse och den information som jag fått till mig under tiden

Shamansk healing Själskraft

Detta är en shamansk healing metod som jag Kanaliserade fram 2009 och har arbetat mycket med.
Här arbetat jag tillsammans med naturelementen jord vatten eld luft och Aether Mina shamanska guider och kraftdjur.
Healingen verkar läkande på alla plan och väcker styrkan i din själ den skapar ett fokus inifrån så att vi stärker närvaron i oss själva och kan arbeta utifrån vår egna kraft.

I denna Healing metoden jobbar vi ända nere i rötterna och upp genom alla dimensioner och rensar ut blockeringar och skräp som förhindrar utveckling och välmående.
Under denna behandlingen återhämtar vi förlorade själsdelar och läker de delar som skadats under livet.
En mycket kraftfull behandling som kan pågå upp till 4 veckor efteråt och väldigt bra för att jobba på specifika problem områden så som ångest stress oror sömnsvårigheter m.m

Tvillingsjäls healing.

Resan för Tvillingsjälar är tuff och full av utmaningar och processer.
Men också enorm lärorik och kraftfull.

Jag har tidigare skrivit om
"gummibands effekten " där den ena tvillingen som ofta är mer medveten och utvecklad inom de andliga får dra ett tyngre lass det är ett resultat av att vara i obalans med sin tvillingsjäl man vibrerar alldeles för långt ifrån varann den ena försöker höja vibrationerna medan den andra rusar neråt i vibration.

Till slut dras den andra tvillingen ner och det blir en såkallad Dimensions krasch/krock när man hastigt sjunker i vibration.
Givetvis kan de hända alla oavsett om man är Tvillingsjäl eller inte att man kraschlandar i en lägre dimension väldigt plötsligt.

När det gäller tvillingsjälar har jag sett detta hända ganska ofta i perioder och det är då den tvillingen som jobbar andligt som kraschar det upplevs som att allt plötsligt går trögt man mår dåligt ibland tom får ont i kroppen men man är också medveten om att det handlar om tvillingsjälen.

Där av gummibands effekten den ena klättrar för långt ner och den andra klättrar högre i vibrationerna tillslut blir gapet så stort att man dras mot varann i en smäll.

Det är alltså en energimässig obalans mellan tvillingsjälarna.

Denna healingmetoden har jag kanaliserat och utformat i möten med min själsgrupp och i Akasha biblioteket. Och det är en kraftfull healing behandling som kalibrerar och balanserar tvillingsjälar så att dem blir mer samspelta i sina vibrationer och Påsåvis underlättas deras resa.
Den blir lättare och man undviker gummibands effekten vilket gör att man kan fokusera på de arbete man behöver göra och som man har som uppdrag under livet kopplat till tvillingsjälen.

Under behandlingen får du dessutom en total genomgång av ditt energisystem där vi lagar läckage och eventuella hål i auran
Balanserar chakran städar intutionskanalerna och tar bort tung energi och blockeringar i systemet.

TIDSBOKNING.

Vänligen uppge dina kontaktuppgifter och vi återkommer till dig så snart vi kan.
Ange nummer för önskad tjänst och välj önskad tid
Tiderna uppdateras en gång i veckan så står det fullbokad så finns inga lediga tider kvar denna veckan.
Observera att tiderna anges i hela timmar du bokar endast den tid som behandlingen tar!

Bokar du Energiavläsning så är leveranstiden 3-7 Dagar
Här väljer du heller inget önskat datum.