Skönhetens Ängel från Änglarna i mitt hjärta.

Bra val för Terapeuter

Denna underbara ängel balanserar vår feminina sida hon är också terapeuternas ängel.

Skönhetens ängel arbetar med allt som den feminina energin inom oss hon hjälper oss att väcka vår inre gudinna och låta henne lysa.

Denna ängel arbetar med skönhet då inte enbart utseendemässigt utan hon hjälper oss att se det vackra i livet i möjligheterna och stärker oss att våga drömma och skapa en plan för att förverkliga de vi önskar.

Hon är också terapeuternas ängel som bistår i arbetet i kroppsbehandlingar och hjälper till att ge klienten de dem behöver under behandlingarna man kan alltså tillsammans med denna ängeln boosta sin behandling energimässigt
Varje tavla är laddad med ängelns energi och sätter en speciell känsla i hemmet såväl som arbets platsen där man tar emot klienter.

Välj en variant:

Pris från 1 400,00 kr

Det krävs en initsiering för att arbeta med denna ängel som mottagaren får när dem får hem sin tavla så är det en present eller kanske en gåva till någon så behöver jag på förhand få veta mottagarens namn.

Varje tavla är laddad med änglarnas helande energier och förser oss med precis det vi behöver. Varje ängel jag målar är kanaliserad och är en energimålning vilket innebär att varje ängel har en helt unik vibration samtidigt som dem är fantastiska verktyg för Ängla kommunikation och healing.
Det är alltså inte bara en vacker tavla utan ett verktyg för andlig medial och personlig utveckling också.