Silverljus Ängeln från Änglarna i mitt hjärta.

Denna fantastiska ängel arbetar med högfrekvent healing och är en av balans & harmoni änglarna som arbetar med att balansera energisystemet och hela oss just för att skapa harmoni utöver det så jobbar Silverljus änglarna med drömmar och självförverkligande i villkorslös kärlek.
Dem hjälper oss att höja våra vibrationer och släppa egots kontroll över vår tillvaro så att vi fullt ut kan lyssna till våra högre jag och vara dem vi i sanningen är man skulle också kunna kalla denna ängeln för den kärleksfulla sanningens ängel för dem hjälper oss att alltid vara sanna mot oss själva och alla omkring oss

Välj en variant:

Pris från 1 400,00 kr

Det krävs en initsiering för att arbeta med denna ängel som mottagaren får när dem får hem sin tavla så är det en present eller kanske en gåva till någon så behöver jag på förhand få veta mottagarens namn.

Varje tavla är laddad med änglarnas helande energier och förser oss med precis det vi behöver. Varje ängel jag målar är kanaliserad och är en energimålning vilket innebär att varje ängel har en helt unik vibration samtidigt som dem är fantastiska verktyg för Ängla kommunikation och healing.
Det är alltså inte bara en vacker tavla utan ett verktyg för andlig medial och personlig utveckling också.