Manifestationens Ängel från Änglarna i mitt hjärta.

Denna strålande ängel heter  Manifestationens ängel från Änglarna i mitt hjärta

Nyckelord för denna fantastiska ängel är Magi passion kärlek kreativitet manifestationer drömmar överflöd kraft relationer och healing.

 

Välj en variant:

Pris från 1 400,00 kr

Manifestationens änglar
Är perfekta kompanjoner när vi vill förverkliga drömmar stärka relationer och skapa överflöd i livet och dessutom perfekta att arbeta med nu när det nya året är på ingång och det är dags att manifestera våra mål.

Dem är fantastiska helare och utmärkta för att läka och fylla relationer med blomstrande kärlek.
Dessa änglar jobbar med överflöd och likt rubiner förmedlar dem att " inget är någonsin för bra för dig" dem ger oss kraft och väcker passionens och kreativitetens eld till liv inom oss och stärker oss i att vara i vår egna kraft och förverkliga våra liv.

Det krävs en initsiering för att arbeta med denna ängel som mottagaren får när dem får hem sin tavla så är det en present eller kanske en gåva till någon så behöver jag på förhand få veta mottagarens namn.

Varje tavla är laddad med änglarnas helande energier och förser oss med precis det vi behöver. Varje ängel jag målar är kanaliserad och är en energimålning vilket innebär att varje ängel har en helt unik vibration samtidigt som dem är fantastiska verktyg för Ängla kommunikation och healing.
Det är alltså inte bara en vacker tavla utan ett verktyg för andlig medial och personlig utveckling också.