Livskraftens ängel från änglarna i mitt hjärta.

NYHET!

Denna underbara ängel jobbar med styrka passion livskraft och energi det är en kraftfull energi bomb som jobbar mycket med oss i den fysiska och känslomässiga aura kroppen ,
Den hjälper oss att jorda oss och förankra oss ordentligt i jorden   och i oss själva samtidigt som den öppnar upp för flöde.

Denna ängel jobbar utmärkt för att höja energin i hemmet då den hjälper till att transformera tung energi till lätt och sprida högfrekvent healing så blir den som en bergvägg gentemot oinbjudna energier så denna ängeln är även en beskyddande ängel.

Välj en variant:

Pris från 1 400,00 kr

Det krävs en initsiering för att arbeta med denna ängel som mottagaren får när dem får hem sin tavla så är det en present eller kanske en julklapp till någon så behöver jag på förhand få veta mottagarens namn.

Varje tavla är laddad med änglarnas helande energier och förser oss med precis det vi behöver. Varje ängel jag målar är kanaliserad och är en energimålning vilket innebär att varje ängel har en helt unik vibration samtidigt som dem är fantastiska verktyg för Ängla kommunikation och healing.
Det är alltså inte bara en vacker tavla utan ett verktyg för andlig medial och personlig utveckling också.