Kristall ängeln - Akvamarin Från Änglarna i mitt hjärta.

NYHET!

Kristall ängeln - Akvamarin som också är Mars Månadsängel. är en av Kristall änglarna från Änglarna i mitt hjärta.

Denna blåa dröm är Akvamarinens ängel och är också Mars månads ängel.Kristall änglarna jobbar nära kristaller och förstärker dess egenskaper så denna underbara ängel jobbar likt akvamarinen med tillit, kommunikation, medkänsla, känslomässig stabilitet och harmoni.Denna ängel hjälper oss att fokusera och bringar klarhet i våra energier så att vi lättare kan rikta oss mot de mål vi har i livet.
Det är en ängel som hjälper oss att läka de känslomässiga planen och skapar ett lugn inom oss.

Välj en variant:

Pris från 1 400,00 kr

Månadsänglar jobbar extra kraftfullt o respektive månad och är också speciella för dem som är födda i respektive månad.
Dessa änglar är mångsidiga änglar dem jobbar i samklang med kristaller och är också en del av gruppen årstidsänglar/natur änglar från Änglarna i mitt hjärta.
Dem jobbar med tiden i de olika årstiderna och skapar balans i våra energier så att vi lever i samklang med oss själva och naturen.
Kristall änglarna jobbar gärna tillsammans med kristaller och dels förstärker kristallernas effekter så dem jobbar från helt nya nivåer.

Det krävs en initsiering för att arbeta med denna ängel som mottagaren får när dem får hem sin tavla så är det en present eller kanske en julklapp till någon så behöver jag på förhand få veta mottagarens namn.
Varje tavla är laddad med änglarnas helande energier och förser oss med precis det vi behöver. Varje ängel jag målar är kanaliserad och är en energimålning vilket innebär att varje ängel har en helt unik vibration samtidigt som dem är fantastiska verktyg för Ängla kommunikation och healing.
Det är alltså inte bara en vacker tavla utan ett verktyg för andlig medial och personlig utveckling också