Kosmiska ljus Ängeln från Änglarna i mitt hjärta.

Kosmiska ljus änglar finns i alla dimensioner och jobbar tillsammans med våra Galaktiska guider änglar högre jaget och arbetar också med allt liv stort som smått dem jobbar direkt från den högsta källan av ljus den källan där vi alla från början kommer ifrån.

Dem arbetar med våra själsliga och kosmiska ursprung och hjälper oss att expandera våra medvetanden för att ta emot information från våra själs grupper.
  Dem ger oss healingen och förser oss med de stjärnstoft vi består av.
Dem jobbar för transformation och uppvaknande villkorslös kärlek och ger oss en kraftig vibrations höjning för läkande på alla plan.
Detta är en mycket stor ängel som arbetar i de högsta ljuset för allas högsta bästa med henne vid din sida skapas magi mirakel och höga vibrationer.

Välj en variant:

Pris från 1 400,00 kr

Det krävs en initsiering för att arbeta med denna ängel som mottagaren får när dem får hem sin tavla så är det en present eller kanske en gåva till någon så behöver jag på förhand få veta mottagarens namn.

Varje tavla är laddad med änglarnas helande energier och förser oss med precis det vi behöver. Varje ängel jag målar är kanaliserad och är en energimålning vilket innebär att varje ängel har en helt unik vibration samtidigt som dem är fantastiska verktyg för Ängla kommunikation och healing.
Det är alltså inte bara en vacker tavla utan ett verktyg för andlig medial och personlig utveckling också.