Kärlekens ljus Ängel från Änglarna i mitt hjärta.

Kärlekens ljus änglar kallas också för Romantikens änglar , Kärlekens änglar och Relations änglarna dem jobbar precis med de som namnet säger kärlek romantik och relationer.
Denna ängel är fantastisk att arbeta med för att få in kärleken i livet


Välj en variant:

Pris från 1 400,00 kr

Kärlekens ängel är en av  Balans och harmoni änglarna.

Balans och harmoni änglarna jobbar oftast tillsammans med att skapa just balans och harmoni inte bara för vårt inre utan även för vår yttre omgivning dem jobbar inte heller bara med oss utan med alltet för att skapa en jämvikt och harmoni.

Kärlekens änglar arbetar med kärlek i alla dess former kärleken till livet kärleken mellan 2 individer och kärleken till alltet men framför allt kärleken till oss själva dem jobbar mycket med att läka hjärtesorg och vår inre känslovärld

Då kärleken är en av de byggstenar som skapar harmoni inom kärleken ingår inte bara de vi Vanligt vis definierar kärlek med tex attraktion och omhändertage utan även tex glädje kreativitet och vitalitet allt som gör oss lyckliga är också kärlek så dem jobbar med oss på en bred front.

Kristaller som denna ängel harmoniserar med är bland annat kunzit rosenkvarts bergskristall och Akvamarin

Blommor: är alla rosa blommor gärna rosa rosor
Dofter :som man kan använda är ros och syren

Färger: alla nyanser av rosa ,ljus lila och vitt

Det krävs en initsiering för att arbeta med denna ängel som mottagaren får när dem får hem sin tavla så är det en present eller kanske en gåva till någon så behöver jag på förhand få veta mottagarens namn.

Varje tavla är laddad med änglarnas helande energier och förser oss med precis det vi behöver. Varje ängel jag målar är kanaliserad och är en energimålning vilket innebär att varje ängel har en helt unik vibration samtidigt som dem är fantastiska verktyg för Ängla kommunikation och healing.
Det är alltså inte bara en vacker tavla utan ett verktyg för andlig medial och personlig utveckling också.