Galaktiska Ljusängeln Från Änglarna i mitt hjärta.

Dessa fantastiska änglar arbetar i de högre sfärerna med galaxer och stjärnsystem med alla ljusvarelser och dem hjälper oss med högre kunskaper och självklart healing

Dem arbetar mycket med att stötta oss i våra livsuppdrag och alla har en Galaktisk ljus ängel i sina själsgrupper och andliga team.


Välj en variant:

Pris från 1 400,00 kr
Please select variants first

Innan vi föds ner till detta liv på jorden så är dem med oss och planerar för det vi väljer att arbeta med så dem jobbar också med vår kontakt med våra Galaktiska ursprung.
Dem är oerhört bra att ha kontakt med när man vill utforska sitt Galaktiska ursprung och de stjärnstoft vi bär på.

Denna underbara ängel kommer med ljus och kärlek och fyller hela rummet med sin magiska energi och är en riktig ljus generator som sänder ut villkorslös kärlek och en hjälpande hand när vi behöver nå de högre sfärerna och stärkt kontakt med våra högre jag och dem vi i våra sanna jag är.

Det krävs en initsiering för att arbeta med denna ängel som mottagaren får när dem får hem sin tavla så är det en present eller kanske en gåva till någon så behöver jag på förhand få veta mottagarens namn.

Varje tavla är laddad med änglarnas helande energier och förser oss med precis det vi behöver. Varje ängel jag målar är kanaliserad och är en energimålning vilket innebär att varje ängel har en helt unik vibration samtidigt som dem är fantastiska verktyg för Ängla kommunikation och healing.
Det är alltså inte bara en vacker tavla utan ett verktyg för andlig medial och personlig utveckling också.