Barnens/ Inre barnets Ängel från Änglarna i mitt hjärta.

Bra för Frigörelse från karma

Barnens ängel  jobbar med barnen våra inre barn och dem barn vi en gång var.
Dessa änglar finns med oss från att vi föds tills den dagen vi lämnar jorden dem arbetar med alla eoner vi passerar och hjälper oss att klara de förändringar som sker längst livets vägar.

Denna ängeln kommer med en livfull energi och är en ordentlig helande färg explosion att hänga på väggen redo att energiboost dig och ditt hem.

Välj en variant:

Pris från 1 400,00 kr

När vi är barn finns dem hos oss och bistår oss i vårt liv och vad det innebär att upptäcka världen omkring oss och dem leker ofta med oss för att locka fram en lekfullglädje inom oss dem hjälper oss att vara lekfulla och se magin i de allra minsta och uppleva de stunderna som bekymmerslösa spännande och magiska när vi växer upp så glömmer vi ofta bort vårt barnasinne och allt blir mer seriöst och på allvar då finns dessa änglar med oss för att påminna oss om lättsamhet och glädje.

Dessa änglar är fantastiska att arbeta med när vi ska ta hand om vårt inre barn och framförallt läka och ta bort de blockeringar och vanföreställningar som skapats i vår barndom tex dåligt självförtroende eller en trasig självbild allt sånt som påverkat oss negativt under livet som tog sin början i barndomen är sånt som dessa änglar helar hos oss. Och när vi behöver lockas till skratt och är i behov av en dos glädje så är dem alltid vid vår sida

Denna ängeln kommer med en livfull energi och är en ordentlig helande färg explosion att hänga på väggen tavlorna är tryckta på canvas uppspända på kilram redo att energiboost dig och ditt hem.

Det krävs en initsiering för att arbeta med denna ängel som mottagaren får när dem får hem sin tavla så är det en present eller kanske en gåva till någon så behöver jag på förhand få veta mottagarens namn.

Varje tavla är laddad med änglarnas helande energier och förser oss med precis det vi behöver. Varje ängel jag målar är kanaliserad och är en energimålning vilket innebär att varje ängel har en helt unik vibration samtidigt som dem är fantastiska verktyg för Ängla kommunikation och healing.
Det är alltså inte bara en vacker tavla utan ett verktyg för andlig medial och personlig utveckling också.