Årstids Änglarna Från Änglarna i mitt hjärta.

Årstidsänglarna är 4st underbara änglar som heter Vinterns ängel, Vårens ängel , Sommarens ängel & Höstens ängel

Vinterns ängel arbetar med den inre känslovärlden bearbetar och släpper taget om känslomässiga saker så som relationer, ångest och rädslor.

Vårens änglar hjälper oss att jorda oss och kraftfullt agera för att förverkliga de vi vill manifistera eller de förändringar vi påbörjat under de inre perioderna.

Sommarens ängel jobbar med flöde och harmoni och tillit till att allt är precis som det ska vara.

Höstens ängel jobbar med frigörelse från karma och inre energiarbeten samt kreativitet passion kraft och energi


Välj en variant:

Pris från 1 400,00 kr

Dessa änglar arbetar tillsammans med devor och andra naturväsen med livscykler och övervakar de arbete som sker ute i naturen.
Dem arbetar med skiftet som sker mellan årstiderna

Dem arbetar också med oss människor och djur i våra cykler och hjälper oss att följa den naturliga rytm som tiden kommer med.

Dessa änglar förser oss med ren livsenergi och kraft att förverkliga oss själva, och dem bistår oss under livet, dem jobbar mycket med våra fysiska kroppar så att vi kan stå stadigt på jorden och hjälper oss med en starkare kontakt med den vackra planet vi bor på.

Dem hjälper oss att ta oss bort från de tunga vibrationer som människors Egon skapar i den tredje dimensionen så att vi når den vackra helande vibration som naturen och moder jord erbjuder, när vi kommer i kontakt med den healingen så öppnar vi upp för den kärlek och det vackra som finns omkring oss.

Jorden är en vacker planet, och när vi strävar efter att höja våra vibrationer är det lätt att glömma att förankra oss själva här där våra fysiska kroppar finns och det är viktigt att ha kontakten med jorden på samma sätt som det är viktigt att koppla upp sig till de högre dimensionerna.

Med dessa änglar hos dig så kommer solen skina i vibrationerna omkring dig även de regningaste dagarna då dem hjälper oss att känna livsglädje och samtidigt förstå hur allt fungerar i de stora ekosystem som vi är en del av, dem hjälper oss att känna med naturen och att vi är ett med naturen omkring oss en enhet. och påsåvis hjälper dessa änglar oss också att vara närvarande i nuet vilket är en förutsättning för att manifistera de vi önskar oss i livet, samtidigt som vi lättare kan fokusera och skapa ett lugn inom oss så dessa änglar är också fantastiska meditations änglar.

Årstids änglarna bistår oss i inre och yttre arbeten höstens ängel står för naturelementet eld och vinterns ängel står för vatten dessa änglar hjälper oss i inre processer kopplade till frigörelse både fysisk och känslomässig vårens ängel och sommarens ängel är kopplade till elementen jord och luft och bistår oss i yttre processer alltså agerande förverkligande och tillit till processen

Vårens änglar hjälper oss att jorda oss och kraftfullt agera för att förverkliga de vi vill manifistera eller de förändringar vi påbörjat under de inre perioderna sommarens ängel jobbar med flöde och harmoni och tillit till att allt är precis som det ska vara.

Tillsammans skapar dessa 4 änglar ett kraftfullt arbete för oss som hjälper oss i energiarbeten året runt


Det krävs en initsiering för att arbeta med denna ängel som mottagaren får när dem får hem sin tavla så är det en present eller kanske en gåva till någon så behöver jag på förhand få veta mottagarens namn.

Varje tavla är laddad med änglarnas helande energier och förser oss med precis det vi behöver. Varje ängel jag målar är kanaliserad och är en energimålning vilket innebär att varje ängel har en helt unik vibration samtidigt som dem är fantastiska verktyg för Ängla kommunikation och healing.
Det är alltså inte bara en vacker tavla utan ett verktyg för andlig medial och personlig utveckling också.