Ametist - Kristallänglarna från Änglarna i mitt hjärta

NYHET!

Kristall ängeln - Ametist som också är Februaris Månadsängel. är en av Kristall änglarna från Änglarna i mitt hjärta.

Denna ängel inger en lugn och behaglig energi och hjälper oss att slappna av och finna lugnet inom oss själva så att vi fullt ut kan närvara i vår egen energi. Den hjälper till att lugna vårt system och hjälper oss med sömnproblem och ångest

Precis som artisten jobbar dessa änglar med klarseende och vårt tredje öga och hjälper oss att tydligt se igenom illusioner lögner och hinder som kommer längst vår livsväg dem hjälper oss att förverkliga drömmar genom att guida oss att se arbetet och vägen mot målet.

Välj en variant:

Pris från 1 400,00 kr

Kristall änglarna jobbar tillsammans med kristaller och förstärker kristallernas egenskaper och för in en Boost av Ängla energi i arbetet dem är också månads änglar som jobbar extra starkt i tiden för respektive månad och är väldigt kraftfulla för dem som är födda i den månaden självklart kan alla jobba med varje kristall ängel oavsett när på året man är född.

Det krävs en initsiering för att änglarna ska närvara och att man ska kunna arbeta med dem.
Den får mottagaren när dem får hem sin tavla så är det en present till någon så behöver jag på förhand få veta mottagarens namn.

Varje tavla är laddad med änglarnas helande energier och förser oss med precis det vi behöver. Varje ängel jag målar är kanaliserad och är en energimålning vilket innebär att varje ängel har en helt unik vibration samtidigt som dem är fantastiska verktyg för Ängla kommunikation och healing.
Det är alltså inte bara en vacker tavla utan ett verktyg för andlig medial och personlig utveckling också.

Finns att beställa tryckta på canvas uppspänd på kilram färdig att hänga på väggen laddade med initsiering och änglarnas helande energier redo att energi boosta dig och ditt hem.