Transformationens Ängel.

God morgon allihopa 💖

Idag var jag uppe tidigt och jobbar för fullt med att packa ner änglar som ska flyga iväg till sina nya hem ganska meditativt arbete faktiskt haha.

Och så kom jag till denna underbara ängel

Transformstionens ängel, Detta är en ängel som jag verkligen rekommenderar dem som vill komma framåt i sin andliga och personliga utveckling att jobba med.

Den får mitt hjärta att slå ett extra slag varje gång jag ser den, de senaste 6 månaderna har jag dagligen arbetat med Transformationens ängel och mycket har hänt under tiden.

Många rädslor är som bort blåsta och situationer där jag tidigare var som ett frågetecken har jag löst snabbt och enkelt.

En enormt kraftfull ängel för just transformation 🥰

Transformationens ängel är en ängel man behöver initsieras till innan man kan jobba med dem det är för att deras vibration är en såkallad yttre vibration alltså inte en som vi naturligt har i våra system så man behöver helt enkelt få kontakt med vibrationen så att den kan integreras i energisystemet.Dem får man ihop med tavlorna man köper av änglarna i mitt hjärta så när man får hem sin tavla är den redo att börja arbetas med.


Transformationens ängel finns att beställa i olika storlekar i webshopen! Klicka här för att komma till Transformationens ängel.