Helande energimålningar - Ett kraftfullt verktyg för personlig & andlig utveckling

 Helande energimålningar Ju mer jag arbetar med min Galaktiska guide Orion med dessa helande energimålningar desto djupare insikter får jag om hur komplext våra fantastiska energisystem faktisk är.

När man kommer djupare in i systemet då skapas det ett fantastiskt helande ända in i cellnivå och jag ser verkligen vart t.ex blockeringar kommer ifrån och hur dem faktiskt påverkar oss i vår vibration Och vad dem leder till i framtiden.

Vi kan ta bitterhet som exempel man hamnar i en konflikt där en relation tar slut detta syns direkt i auran det ligger som tung energi och en sorg skapas som ofta sätter sig och syns i hjärtchakrat där ligger den och gror och skapar med tiden fler blockeringar i systemet efter ett tag når den in på grund vibrations nivån och blir en del av vår allmänna vibration.

Då har vi tung energi och blockeringar på många ställen i systemet vi är inte i det energiflödet som vi naturligt skall vara i och dem är en del av vårt allmän tillstånd alltså då har man blivit bitter negativ sur orolig rädd osv tillslut sätter det sig som fysisk och psykisk ohälsa,
vi blir deprimerade och sjuka bitterhet leder ofta till hjärt och kärl sjukdomar då den energin har grott i hjärtats area precis som tungt ansvar och stress sätter sig som smärta i axlar och leder rygg knän och nacke då den tunga energin gror som en filt över t.ex ryggen.

Först när vetskapen om vad som pågår når de mentala planet sker den fysiska läkningen. Och det kan som vi vet ta många år ibland,
givetvis är allt individuellt och saker tar sig uttryck på olika sätt men detta är en reflektion jag gjort genom åren som jag behandlat klienter och framför allt nu ihop med min Galaktiska guide Orion.

Läkandet som sker just i dessa målningar sker i energisystemet och tavlorna hjälper till att öka medvetenheten om dig själv och ditt system så att du själv lättare kan få kontakt med ditt sanna jag och läka det som begränsar dig,
ibland är det fysiska åkommor ibland är det känslomässiga saker healingen som sker kommer direkt från Orion och ditt andliga team så du får precis det du behöver och är redo för,
när du sen använder tavlan så är det mycket lättare för dig att ta emot den info som kommer gällande dig själv och de frågor och funderingar du har till ditt andliga team.

Jag vill också markera att healing aldrig ersätter läkarvård ! Det är många som frågar mig om healing kan bota en sjukdom och ja absolut du kan med hjälp av healing bota sjukdomar men du måste ändå agera i den fysiska världen inget sker av sig självt och att gå till läkare och ge den fysiska kroppen den vård den behöver är att agera för att bli frisk healing läker på energiplanen och snabbar på läkningen som sker parallellt.
Så tänk på det läkarvården ersätts inte av healing!

Bilderna visas som exempel på tidigare beställda helande energimålningar

En personlig helande energimålning är en kanaliserad abstrakt målning.

Det som målas i tavlan är din energi, guider och änglars energier och healingen man får av de Galaktiska guiderna och änglarna under kanaliseringen.

Det är alltså både en healing behandling och en tavla att hänga på väggen
Det medföljer även en skriven en kanalisering ihop med tavlan.

Tavlorna målas under kanalisering det fungerar ungefär som vid automatskrift där jag som medium är en kanal för min Galaktiska guide Orion som är den som via mig förmedlar målningen och healingen under tiden så utförs en energibehandling där blockeringar och annan tung energi helas och transformeras man får både en aura städning och chakra balansering under tiden.

När målningen är klar görs en skriftlig kanalisering under automatskrift där Orion beskriver tavlan och den information som kom i samband med att tavlan målades.

Dessa tavlor är väldigt unika dem målas i stillbild när ditt energisystem är i perfekt flöde och balans det innebär att man målar den vibrationen i perfektion så dem bevaras tavlan blir då en påminnelse till dig varje dag om hur din energi är när den är i perfekt balans och när vi tonar in på vibrationer så blir vi vibrationen tavlan blir alltså en stark personlig healing generator och ett verktyg för dig att använda vid såväl personlig/andlig utveckling självhealing och kontakt med de som finns med i ditt andliga team.
Vill du beställa en egen personlig helande energimålning?

Tavlorna levereras tryckta på canvas uppspänd på kilram färdig att hänga på väggen tillsammans med en skriftlig kanalisering kring tavlan.
Storlekar & priser
20 x 30 cm 1400 kr
30 x 40 cm 1900 kr
60 x 40 cm 2500 kr
60 x 80 cm 3300 kr
120 x 80 cm 3800 kr

Önskar du att delbetala din order? vänligen läs Info & villkoren innan du beställer en tavla  genom att klicka HÄR