Aurora Unicorn Angel

I ett skimrande vackert ljus stiger denna fantastiska ängel in i rummet och fyller hela rummet med en sprudlande glädje och kärlek. och Presenterar sig som Aurora tätt följt av ett helt följe av olika enhörningar stora som små i skimrande färger.

Detta är en ängel som jobbar tillsammans med engörningar och enhörningarna är både bestämda starka och sprider glädje.

Det är mycket humor på g när denna ängeln tittar in med sin flock av enhörningar ofta kommer dem för att glädja oss när vi behöver glädjens helande energier.
Men dem kommer också med healing styrka visdom och skönhet magi och mirakel.
Man skulle kunna kalla denna ängel för en riktig önske ängel för när dessa energier varslar det om glada magiska upplevelser.Dessaa änglar arbetar också med att höja vår vibration skapa balans och harmoni inom oss och locka fram vår kreativitet dem jobbar med möjligheter och skapande av våra innersta önskningar.Så en riktigt glädje sprudlande kärleksfullt magi paket är vad denna ängeln är 🥰🦄💖🙏

Enhörningar är också Kraftdjur samt "Ängla hästar/ponnys " dem finns också i änglarnas rike precis som änglar kan man finna dem i många dimensioner t.e.x Hos naturväsen och ute i skogar och vatten. 
Dem som har engörningar med sig kommer dras till denna ängeln för energierna hjälper till att aktivera själstrålar inom dem som arbetar eller ska arbeta med engörningar 🦄💖
Initiering till ängeln och aktivering av själstrålarna får man ihop med sin tavla i en enskild behandling som vi bokar in en tid för.

Denna ängeln kommer inte finnas som ett konstant inslag i änglarna i mitt hjärtas kollektion av Ängla tavlor utan kommer att säljas i en begränsad upplaga under en begränsad tid.
Dessa instruktioner fick jag av ängeln under kanaliseringen av den." Dem som ska finna mig kommer innan den sista dagen i Juli "Så denna tavlan säljs endast fram 31/7-2020
Och jag vet inte när alla hittat ängeln det kan gå fort men det kan ta längre tid så känner du dig dragen agera nu vänta inte in i det sista 💖

Tavlan är tryckt på canvas uppspänd på kilram färdig att hänga på väggen laddade med initsiering och änglarnas och enhörningarnas helande energier.

Kan beställas fram tom 31/7-2020

Den säljs endast i storlek 30 x 40 cm
Pris 1700 kr
+ 79 kr emballage och spårningsbar frakt


Är du en av dem som ska arbeta med denna ängel? pma mig för att beställning 💖