Ängla tavlor från Änglarna i mitt hjärta.

En Ängla tavla från Änglarna i mitt hjärta är inte bara en vacker tavla att hänga på väggen det är också ett mycket effektiv verktyg för Ängla kommunikation och healing.

Varje tavla är laddad med änglarnas helande energier och förser oss med healing men också änglarnas närvaro och de varje specifik ängel arbetar med är de dem hjälper oss med i våra liv.

Tavlorna är ett visuellt verktyg som hjälper oss att se ängeln i fysisk form och inte enbart ur ett energimässigt perspektiv dem blir mer än en känsla för oss vilket ökar kontakten och vi öppnar upp oss mer för änglarnas energier.

Tavlorna är fantastiska verktyg att använda när vi behöver healing stöd eller vägleda oss själva och då dem hänger på väggarna finns dem alltid nära oss.

Dem är vibrations höjande och för in änglarnas energi i ditt hem då får du en kraftfull vibrations höjning och tex om du upplevt mycket orolig aktivitet som fått dig att känna obehag är det ett minne blott med änglarnas närvaro när vi stiger i vibration och höjer vår frekvens kommer vi inte längre i kontakt med de som upplevs obehagligt som finns på de lägre frekvenserna.
Påsåvis är änglarna också beskyddande och skapar trygghet.

Tavlorna är fantastiska redskap vid meditation och ger väldigt intressanta insikter så dem går att använda som verktyg vid både personlig och andlig utveckling dessutom är dem underbara gåvor att ge bort till både vuxna och barn.

Barn älskar änglar då barnen alltid är vid öppna och rena i sina kanaler så är Ängla kontakt naturligt för dem människor som köpt Änglatavlor till sina barn har berättat att orolig sömn nattskräck stress och omotivation i skolan minskat så man kan med fördel ge en ängel till sina barn.

Varje Ängla tavla från Änglarna i mitt hjärta är kanaliserad och handmålad och sedan tryckt på canvas uppspänd på kilram i olika storlekar.
Och varje tavla är en såkallad energimålning det innebär att dem alla är kanaliserade och att jag målar just den ängelns energi i tavlan så varje tavla har en unik Ängla vibration precis som kristaller har sina unika sammansättningar av vibrationer.

Varje ängel bär dels på de gemensamma Ängla vibrationerna men också på egenskaper alltså de saker dem arbetar med som tex drömmar magi kärlek relationer utveckling insikt kunskaper olika frekvenser av helande
Gemensamt har dem alla att dem arbetar med villkorslös kärlek och helande ljus.

Behöver du eller någon som står dig nära hjälp något speciellt från Änglarna och söker en Ängla tavla så tveka inte att höra av dig till mig så kan jag lotsa dig fram till just den ängeln du behöver mest just nu
Du kan också beställa personliga energimålningar på de änglar som finns omkring dig i ditt personliga andliga team tex Skyddsänglarna.


Energi målning - Personliga änglar.

Personliga änglar målas på beställning

Jag kanaliserar och målar målar en av de änglar som finns omkring dig i ditt andliga team i kol och torrpastell och trycker sedan den på canvas och laddar tavlan med din ängels vibrationer och healing från änglarna

Ett underbart sätt att stärka kontakten med din ängel och att fylla ditt hem med änglarnas energi och healing Det är också en underbar gåva att ge bort. Varje tavla är unik i motivet och i energin vilket gör dem till ett fantastiskt sätt att stärka kontakten med änglarna då man har energin både visuellt och vibrationerna framför sig.
De personliga målningarna trycks och säljs endast i de antal du beställer.
nedan är exempel på tidigare ängla beställningar

Personliga Ängla tavlor

Jag kanaliserar och målar målar en av de änglar som finns omkring dig i ditt andliga team i kol och torrpastell och trycker sedan den på canvas och laddar tavlan med din ängels vibrationer och healing från änglarna Ett underbart sätt att stärka kontakten med din ängel och att fylla ditt hem med änglarnas energi och healing Det är också en underbar gåva att ge bort. Varje tavla är unik i motivet och i energin vilket gör dem till ett fantastiskt sätt att stärka kontakten med änglarna då man har energin både visuellt och vibrationerna framför sig. De personliga målningarna trycks och säljs endast i de antal du beställer.

Pris från 1 800,00 kr

    Önskar du delbetalning ? Meddela detta vid beställning och var god och läs igenom villkoren för delbetalning innan du lägger din beställning. Klicka här för att läsa infon