HELANDE ENERGI MÅLNINGAR  ABSTRAKTA


Personliga helande Energimålningar.

En personlig helande energimålning är en kanaliserad abstrakt målning

Det som målas i tavlan är din energi, guider och änglars energier och healingen man får av de Galaktiska guiderna och änglarna under kanaliseringen.
Det är alltså både en healing behandling och en tavla att hänga på väggen
Det medföljer även en skriven en kanalisering ihop med tavlan.

Tavlorna målas under kanalisering det fungerar ungefär som vid automatskrift där jag som medium är en kanal för min Galaktiska guide Orion som är den som via mig förmedlar målningen och healingen under tiden så utförs en energibehandling där blockeringar och annan tung energi helas och transformeras man får både en aura städning och chakra balansering under tiden.

När målningen är klar görs en skriftlig kanalisering under automatskrift där Orion beskriver tavlan och den information som kom i samband med att tavlan målades.

Dessa tavlor är väldigt unika dem målas i stillbild när ditt energisystem är i perfekt flöde och balans det innebär att man målar den vibrationen i perfektion så dem bevaras tavlan blir då en påminnelse till dig varje dag om hur din energi är när den är i perfekt balans och när vi tonar in på vibrationer så blir vi vibrationen tavlan blir alltså en stark personlig healing generator och ett verktyg för dig att använda vid såväl personlig/andlig utveckling självhealing och kontakt med de som finns med i ditt andliga team.

Tavlorna levereras tryckta på canvas uppspänd på kilram färdig att hänga på väggen tillsammans med en skriftlig kanalisering kring tavlan

Personliga Helande Energimålning

En personlig helande energimålning är en kanaliserad abstrakt målning Det som målas i tavlan är din energi, guider och änglars energier och healingen man får av de Galaktiska guiderna och änglarna under kanaliseringen. Det är alltså både en healing behandling och en tavla att hänga på väggen Det medföljer även en skriven en kanalisering ihop med tavlan. Tavlorna är tryckta på Canvas uppspända på kilram.

Pris från 1 400,00 kr