• Änglar i mitt hjärta.
Fri frakt vid order över 3800 kr

Drömmar

|26/06, 2020

Drömmar

Vad drömmer du om? 
Tror du på dina drömmar eller önskar du bara att dem gick att förverkliga?
Jag ser drömmar och önskningar som  själens strävan efter förändring i livet och visioner och mål är kartan vi ska följa för att nå dem.Under livet dyker både motgångar och möjligheter upp, dem formar oss och påverkar hur vi ser på livet, på människor som kommer in i våra liv och i allra högsta grad så påverkar dem våra val i livet.
Det vi borde reflektera över är om motgången enbart är ett sår en förorätt eller orättvisa eller lärde vi oss något utav dem ?
Det är faktiskt så att motgångarna stärker oss och vi blir klokare och erövrar kunskap som får oss att växa.
Erfarenheten blir till viktiga verktyg som får oss att känna igen situationer som håller på att upprepa sig, och som gör det lättare nästa gång vi står inför något som kräver vår fulla uppmärksamhet.
Och när vi ser att motgången kommer med en lärdom det är då vi också kan se möjligheterna och genom möjligheterna vi förverkligar de vi önskar i livet.
Möjligheter ser du dem eller blundar du ? 
Agerar du eller står du kvar och betraktar dem när dem sakta seglar iväg framför dina ögon?
Jag tror att vi alla ibland både blundar och är för rädda för att agera när möjligheter dyker upp, men vad finns det egentligen att förlora?
Oavsett så vinner vi erfarenhet och kunskap men också självförtoende då vi faktiskt vågade chansa.
Det är lätt att stanna kvar och hålla fast i sorg och ilska och påsåvis även hålla kvar både rädslor och blockeringar i livet, och självklart är det tufft 
men när vi är medvetna om saker kan vi också när det är dags och vi är redo ,göra medvetna val som tar oss vidare.Jag tror inte på hinder och problem, utan jag tror på lärdomar, uppgifter som ska lösas och möjligheter och ser livet som en ända lång utbildning,en resa där vi samlar på oss kunskap.

Det gör att varje utmaning blir mer spännande att ta sig igenom och varje möjlighet ännu roligare att hoppa på.
Lite som varje gång jag börjar måla en tavla, jag startar med ett tomt ark och börjar sedan måla det som blir till en ny tavla.
 På samma sätt är varje utmaning starten på en ny outforskad erfarenhet i livet.
Så våga dröm,se möjligheterna ,tro på dig själv och våga agera på möjligheterna som dyker upp längst vägen då kommer drömmar att slå in
och livet blir mer spännande !
Ljus och kärlek till er alla 💖
Konstnär & Andlig livs coach
www.artbyevelinalinden.com
https://www.facebook.com/ArtbyEvelinalinden/
Änglarna i mitt hjärta - Energimålning Healing och medveten närvaro.
https://www.facebook.com/angelartbyevelinalinden/